Lange køer på de danske veje

Lange køer på de danske veje

Annonce

Foto kilde

Trafik er et velkendt fænomen i den danske sommer. Lange uendelige køer, om end man blot skal fra sjælland til jylland, så er der altid mange minutter man spilder ved storebælt. Enten på grund af at der er opstået et trafikuheld, eller måske bare regulært trafikprop som er en effekt på mængden af biler på vejene. 

Men hvad skal man give sig til, når man sidder som passager i bilen? – Den helt store tidsrøver i øjeblikket er online spil, både stille og rolige spil og poker og blackjack. Læs mere og bliv inspireret.

Ud fra en undersøgelse vi har lavet med Geopark vestjylland, som har Klostermølle. Så har de udtalt sig om at mange af deres besøgende bruger meget af deres tid på at spille online spil, imens de tager køreturen hjemmefra ud mod Klostermølle. Klostermølle går helt tilbage til 1400-tallet. Helt tilbage i 1400-tallet blev der malet foderkorn, gryn og brødkorn ved Klostermølle. Den sidste kendte mølle ved klostermølle ved skyllet bort under et voldsomt uvejr i 1829, men senere hen genopført i 1835, som er selv samme mølle man kan tage ud og se idag. Klostermølle befinder sig ved Kloster Møllevej 4, Gudum, 7620 Lemvig. De er til at træffe på både telefon og mail hvis man har spørgsmål. Du kan finde mere info på dem i vores arkiv.