Skønne efterårsaktiviteter med børn

Skønne efterårsaktiviteter med børn

Er du så heldig at være forælder eller bedsteforælder til nogle skønne unger? Der er altid naturoplevelser med børn, som venter på at blive udforsket. Læs med og få idéer til efterårets aktiviteter.

De modne frugter

Efteråret er blandt andet sæson for svampe og æbler. Det kan være en super god aktivitet at tage med børnene ud i en skov eller frugtplantage og samle sin egen mad. Det giver jord på tøjet men også et smil på læben.

Bagefter er det oplagt at gå hjem i køkkenet og lave en lækker æblekage eller risotto. Man bør dog holde for øje, at der findes giftige sorter, og man skal derfor ikke sætte tænderne i de indsamlede svampe, før man har sikret sig, at de er spiselige.

Lys i mørket

Med efteråret kommer også mørket. Derfor kan det være en rigtig hyggelig aktivitet at udskære græskarlanterner.

Græskarrene skal blot have skåret toppen af og udhules. Derefter kan man skære fine mønstre eller et sødt ansigt i græskarret. Slut af med at sætte et fyrfadslys i det udhulede græskar. Så står du tilbage med en rigtig fin græskarlanterne.

Frygten for det nye

Det kan være svært at springe ud i nye ting. Hvis man ikke er helt sikker på, hvad der skal ske, kan man hurtigt blive usikker på sig selv og omgivelserne.

En af de ting som folk afholder sig fra på grund af manglende viden, er investering. Her kan du læse mere og få modet til at foretage din første investering.