3 Spørgsmål du skal stille dig selv før du køber en campingvogn

3 Spørgsmål du skal stille dig selv før du køber en campingvogn

(sponsoreret indhold)

Nogle er tossede med bilferie, andre er mere til fly. Interrail er også gået hen og blevet moderne igen og et sted midt i mellem er campingferien. Med egen campingvogn har du friheden til selv at bestemme over tid og sted, men er campingvognen det rigtige for dig?

Stil dig selv disse tre spørgsmål, før du køber dig et hus på hjul:

Hvor drømmer jeg mest om at holde ferie?
Start med at stille dig selv dette spørgsmål. Findes svaret under Mexicanske himmelstrøg eller i det krydrede asien, vil vi ikke love at campingvognen lever op til dine forventninger. Med en campingvogn kan du krydse landegrænser og endda køre om bord på færgen men krydse Atlanten bliver svært. Siger det sydlige Frankrig og Italien dig noget? Her findes nemlig fantastiske campingpladser og masser af gode feriedage.

Hvor glad er jeg egentlig for at køre?
Hvis du synes, at der er langt fra København til Sønderborg bør du måske vinke farvel til campinglivet. Med campingvognen på slæb er der dømt bilferie for den helt store guldmedalje. Er du derimod helt vild med køresnacks, spontane pauser ved forskellige restepladser og gættelege med ungerne, bliver campingferien måske din nye favoritferie.

Har jeg plads til en campingvogn?
Mange tænker over pladsen, når de overvejer at købe campingvogn. Det er dog de færreste, der ved at man faktisk kan få campingvognen opbevaret eksternt. Det er særligt vigtigt at tænke over i vinterhalvåret, hvor din nye rejsekammerat gerne skal holdes væk fra fugt og frost.

Er du blevet klogere på dit forhold til køb af campingvognen? Ellers er der heldigvis lang tid til næste sæson!