Hold dig ung og smuk hele livet

Hold dig ung og smuk hele livet

Vil du gerne forblive ungdommelig og med en flot glød i huden? Så er der en række ting, som du kan gøre for at holde på et pænt og sundt ydre. I denne artikel får du en række råd til, hvordan du holder dig op igennem årene.

Sund hud, hår og tænder er grundlaget for at se godt ud, så det er vigtigt at passe på dig selv indefra og ud. Se disse enkle tips der kan hjælpe dig med at føle dig stærk og smuk.

Sådan får du en lækker hud

Sund hud hjælper dig ikke kun med at se og føle dig smuk, den beskytter også din krop mod sygdom og hjælper med at holde dine knogler, muskler og organer sikre.

Fugt, fugt, fugt! Brug en fugtighedscreme dagligt for at hjælpe med at holde din hud hydreret, glat og blød ved at forhindre vandtab.

Spis en sund kost. Fødevarer med højt indhold af omega-3’er (gode fedtsyrer) kan hjælpe med at beskytte din hud mod UV-skader, ældningstegn og betændelse. Disse omfatter fisk og nødder.

Beskyt dig selv i solen. Solen giver din krop gavnligt D-vitamin, men pas på med for meget eksponering. Brug produkter med en SPF på 30 eller mere for at beskytte din hud mod for tidlig aldring og hudkræft.

Lækkert og fyldigt hår

Skinnende, tykke lokker er ikke kun for udseendet – dit hår hjælper med at holde dig varm og beskytter din hovedbund mod elementerne.

Lufttør ofte. Hårtørrere og varmestylingværktøjer kan udtørre håret og få det til at knække eller brænde.

Fokuser på din hovedbund, når du vasker. Vask af spidserne af dit hår kan fjerne gode olier og give dig flyve.

Få dit protein. Protein er fantastisk til at opbygge en stærk, sund krop, og dit hår er ingen undtagelse. Protein er nødvendigt for hårvækst, så sørg for at indarbejde det i din kost.

Pæne og hvide tænder

Et lyst, hvidt smil er en stor selvtillidsbooster, og det hele starter med at styrke din emalje.

Spis for dine tænder. Mejeriprodukter er en fantastisk kilde til calcium, som hjælper med at mineralisere og styrke din emalje.

Begræns drikkevarer, der pletter. Kaffe, te og rødvin indeholder farvepigmenter, der klæber til din emalje og kan efterlade pletter.

Børst med Pronamel® Strong & Bright. Pronamel Strong & Bright arbejder for at styrke din emalje, hvilket hjælper med at forhindre, at den bliver slidt og får tænderne til at se gule ud.

I tillæg til ovenstående tips kan du besøge en skønhedsklinik i København, der kan hjælpe dig med at glatte dine linjer ud og fx minimere bekymringsrynker. Dette er noget, som flere og flere benytter sig af.