Kulturferie: Med billig camping i Danmark

Kulturferie: Med billig camping i Danmark

Trænger du til at få pulsen ned, er camping en af de ferieformer, der virkelig formår dette. Det simple campingliv foregår i et helt andet tempo en den stressende charterferie, hvor der er kamp om strandstolene og kø i buffetten. Og hvorfor rejse væk når du kan få spændende oplevelser herhjemme til billigere penge?

Kom helt tæt på den danske natur og kultur

Der findes et utal af campingpladser i Danmark, og mange af dem er placeret midt i Danmarks allersmukkeste naturområder. Her kan du gå på opdagelse og udforske den danske historie. Tag picnickurven med for der er nok at opleve!

Blandt alle af de mange danske juveler af kultursteder, er der massere at tage fat i på både Sjælland, Fyn og Jylland… og ikke mindst Lolland. På Lolland har de et rigtig spændende spændende sted for både børn og vokse. Der er tale om middelaldercentret. Der vil du få et indblik i hvordan man levede for 610 år siden, hvor vi fattige var hyrder, de rige var kongelige og riddere til at beskytte de forskellige kongedømmer. I løbet af denne sommer er der dagsoplevelser hvor hovedemner bl.a. er kunst, lægevidenskaben og kanoner og våben.

Synes man at det er lidt for meget af det gode? – Så kan man slå kold vand i blodet og besøge nogle af Danmarks smukkeste vandmøller. De gamle vandmøller er og forbliver stadig idag, og ser ud som de gjorde for mange mange år siden. Der er enormt mange af dem, som stadig er velfungerende efter at der er modtaget støttebeløber i de forskellige kommuner, så der har været råd til at vedligeholde dem af frivillige folk.

Den bedste campingplads i Danmark

En af de bedste campingplads i Danmark ligger til ved Otterup på Fyn. Hasmark Strand Camping er kåret til årets campingplads i både 2013, 2014 og senest 2018. De tilbyder både billig camping til mindre og større besøg, som er overskuelige for Hr og Fru Jensen. Billigcamping er blevet hovedemnet i disse dage, danskerne ønsker billig camping, frem for ekstremt dyr camping. Der findes også camping pladser, som koster det hvide ud af øjnene, men tilbyder simpelthen ikke nok, hvilket ikke gør det pengene værd.

Det vigtige ved billig camping er at man skal kunne bringe familien med uden ekstremt store omkostninger. Det vil sige at du skal kunne have råd til at blive holdende henover en uge eller et par dage, samtidigt med at der skal være budget til at kunne besøge omkringliggende byer, se ting eller opleve de danske strande.

Nu er vi nået den tid på året, hvor sommerferien er skudt igang og det er stadig muligt at få pladser ved nogle pladser, hvor der tilbydes billig camping.