En overnatning i en shelter

En overnatning i en shelter

Hverdagen kan hurtig blive ensformig. Hver dag skal du aflevere ungerne, så på arbejde. Hente ungerne, lave aftensmad, gøre rent og så er den dag næsten ovre. Derfor kan det være en god idé at lave noget, som bryder med disse faste vaner. Bare en gang imellem.

En tur i shelter

Hvis du gerne vil på en tur, som kan bryde med den ensformige hverdag, er en sheltertur oplagt. Der findes sheltere landet over, og de fleste er til fri afbenyttelse. Nogle sheltere kan man endda booke i forvejen, så man er sikret fortrinsret.

At sove i shelter er en fantastisk oplevelse, fordi det føles helt, helt anderledes end at sove i sin egen seng. I et shelter kan du ligge at se op på stjernerne. Du kan høre alle nattens lyde, og næste dag kan du mærke morgenduggen på din sovepose.

Tag hele familien med

En sheltertur behøver ikke blot at være noget, som de voksne tager på. Børnene kan sagtens komme med. De små vil garanteret elske at lege i skoven, og lave mad over bål om aftenen.

Hvis du mere er til en længere rejse, kan en tur til USA være en mulighed. Her kan du læse, hvordan du kan gribe transport i USA an.