Del dine naturoplevelser på internettet!

Del dine naturoplevelser på internettet!

Naturen er helt fantastisk. Det er få steder i verden, hvor man kan opnå den samme ro, som man gør, når man færdes blandt træer eller ude ved havet. Derfor kan det være spændende at dele dine naturoplevelser med andre. 

Et online arkiv

Hvis du er interesseret i at dele dine naturoplevelser, kan det være en rigtig god idé at oprette en hjemmeside. På den måde har du nemlig et slags online arkiv, hvor du kan gemme dine oplevelser i naturen.

Disse oplevelser kan være hyggelige for dig selv at kigge tilbage på, men det kan også være en stor hjælp for andre. Dette kan for eksempel være over for ældre mennesker, som er gangbesværede, og derfor selv har svært ved at dyrke naturen.

Gør din hjemmeside synlig

Vil du have at andre mennesker finde frem til din hjemmeside, er det vigtigt, at den er synlig, når man søger på Google. Hvis din hjemmeside skal blive vist blandt nogle af de første forslag på Google, er det derfor nødvendigt at arbejde med søgeoptimering.

Dette kan man gøre ved at udarbejde såkaldte SEO tekster til hjemmesiden. Disse tekster indeholder blandt andet nogle nøgleord, som er de ord, som mange mennesker søger på. Har du ikke selv erfaring med SEO, kan du få hjælp til at skrive dine tekster hos tekstunivers.

Hvorfor er SEO vigtigt?

SEO er vigtigt, hvis du vil have, at folk rent faktisk bruger din hjemmeside. På Google kan man nemlig finde millioner af sider, og derfor kræver det noget arbejde, hvis du vil have, at folk skal finde frem til lige præcis det, som du har lagt op.

Konkurrencen på nettet er forholdsvis hård netop fordi, at der er rigtig mange, der har noget at sige. Derfor er det nødvendigt at gøre opmærksom på sig selv, hvis man vil blive lagt mærke til.

Sådan kan du dele dine oplevelser

At være i naturen er i høj grad en helhedsoplevelse. Derfor kan det også være svært at gengive oplevelser som disse over internettet. På din hjemmeside kan du altså med fordel være kreativ.

Det kan være, at de tekster, som du skriver, skal følges op med en række af billeder fra den specifikke dag. Det kan ligeledes være, at du har lyst til at dele en video, eller at du vil indsætte et lydklip af nogle bemærkelsesværdige fuglefløjt. Det er kun fantasien, der sætter grænser, hvis du starter din helt egen hjemmeside.