FASTE STJERNER OG STJERNEBILLEDER

FASTE STJERNER OG STJERNEBILLEDER

Et studium af astrologi indebærer ofte, at man ser ud over vores eget solsystem og ud i universets enorme udstrækning. En måde at gøre dette på er ved at se på stjernerne, deres faste positioner og de tilhørende konstellationer. Selv om dette kan være en tilsyneladende overvældende opgave, kan det være et nyttigt redskab for dem, der udforsker astrologiens mysterier, at have et vist kendskab til himlen. Lad os med dette i tankerne se nærmere på studiet af stjerner, faste stjerner og konstellationer, og hvordan de kan give et interessant indblik i astrologiens kunst. Vi giver dig et væld af oplysninger om horoskoper, astrologi og stjernetegn hvorfor ikke prøve dette.

Når vi kigger op på nattehimlen, bliver vi straks slået af det enorme omfang. Stjernerne synes at fortsætte i det uendelige, og det kan være svært at forstå, at hver af dem er en sol ligesom vores egen, men så meget større og fjernere. Det er ikke underligt, at de gamle mennesker så stjernerne som guder, og at de troede, at deres bevægelser bestemte vores livsforløb.

I dag ved vi, at stjernerne ikke er guder, men de rummer stadig en stor del af mystikken. Vi er kun begyndt at skrabe på overfladen i vores forståelse af universet, og der er stadig så meget, vi ikke ved. Studiet af stjerner, faste stjerner og stjernebilleder kan give os en større forståelse af kosmos og vores plads i det.

Der er to typer stjerner, som er af interesse for astrologer:

Faste stjerner og vandrende stjerner. Faste stjerner er de stjerner, der ser ud til at være stationære på nattehimlen, mens vandrende stjerner er de stjerner, der ser ud til at bevæge sig over himlen i løbet af et år. De faste stjerner er yderligere opdelt i to kategorier: lyse stjerner og svage stjerner.

De klare stjerner er dem, der er synlige med det blotte øje, mens de svage stjerner er dem, der kræver brug af teleskop eller kikkert for at blive set. Der findes ca. 500 klare stjerner på nattehimlen og ca. 6.000 svage stjerner. Det er interessant, at de lyse stjerner findes i stjernebillederne, mens de svage stjerner ikke findes i stjernebillederne.

Stjernebillederne er mønstre, der er dannet af de lyse stjerner

Der er i alt 88 stjernebilleder, og de er opdelt i to kategorier: stjernetegnskonstellationer og ikke-jernetegnskonstellationer. Stjernebillederne er de stjernebilleder, der findes langs ekliptika, som er den vej, som Solen ser ud til at tage gennem himlen i løbet af et år. Der findes 12 stjernetegnskonstellationer, og de er hver især forbundet med et andet stjernetegn.

De ikke- stjernetegnskonstellationer er ikke forbundet med stjernetegnet, og de får generelt ikke megen opmærksomhed i astrologien. Der er dog nogle astrologer, der mener, at de kan give værdifuld indsigt.

Studiet af stjerner, faste stjerner og konstellationer kan være en kompleks og skræmmende opgave, men det kan også være en fascinerende og givende opgave.