Hvilke aktier er gode 2023?

Hvilke aktier er gode 2023?

Hvis du overvejer at købe aktier, så vil vi anbefale dig vestes aktier.

Hvis du ikke allerede har kigget nærmere på vestas aktien, så er det på tide du gør det. Vestas en nemlig en meget spændende virksomhed, som leverer et flot regnskab i 2022, men det har de faktisk gjort de sidste mange år! Vestas wind system som de hedder, er en af Danmarks førende og største virksomheder og det er en virksomhed som vi alle kan være stolte af.

De producerer vindmøller og alt hvad det indebærer, og de er faktisk nogle af de bedste indenfor deres kategori ikke kun i Danmark men i hele verden. Vestas blev stiftet i 1945 af en person som hedder Peder Hansen. Dengang vestas blev stiftet, hed de Vestjysk tålteknik, men de valgte at et par år senere at skifte navn til vestas.

Hvis vi kigger på aktien over de seneste 5 år, så har den selvfølgelig haft nogle op og nedture, men det er faktisk ikke særlig meget den er faldet over de seneste 5 år, hvis den har været faldet, er den kommet stærkt igen og den har faktisk en rigtig fin kurs lige nu. Jeg ville dog ikke opkøbe aktier i vestas lige nu, da den ligger ret højt i forhold til kurs. Jeg ville vente til 2023 og se om den ikke kommer til at falde lidt i starten af det nye år og så købe op der i stedet.

Hvis vi kigger nærmere på deres regnskab, så kan vi også se af deres nettoomsætning og resultat er faldet betydeligt, det er dog ikke noget jeg ville være bange for, da vi jo har haft corona og det nok ikke har været muligt at have den samme mængde medarbejder på deres fabrikker. Derudover så har der nok også været en del udfordringer i forhold til leveringer i andre lande.

 

Vi er jo ved at være ovre corona, så jeg tor vestas bliver en af de stærke aktier i 2023 og en aktie som jeg hvertfald vil holde øje med!