Find din perfekte grønne ferie i dag

Find din perfekte grønne ferie i dag

Ferien er en tid til familie, venner og sjov. Men de kan også være en tid med stress og overskud. Hvis du er på udkig efter en måde at fejre ferien på uden alt det affald og forbrug, hvorfor så ikke prøve en grøn ferie? Der er masser af måder at holde en miljøvenlig ferie på, lige fra at dekorere med genbrugsmaterialer til at give oplevelser i stedet for fysiske genstande i gave. Læs videre for at få nogle tips til, hvordan du kan holde en grøn ferie i år.

Sådan holder du en grøn ferie i år: Sådan får du en grøn ferie

En af de bedste ting ved ferien er følelsen af at give. Men alt for ofte ender vores gaver med at være uønskede eller ubrugte, hvilket bidrager til det voksende problem med affald. Prøv i år at give oplevelser i stedet for fysiske genstande i gave. Billetter til et show eller et gavekort til en dag i spaen vil helt sikkert blive værdsat og vil ikke ende på lossepladsen.

Hvis du alligevel ønsker at give fysiske gaver, så prøv at vælge ting, der er miljøvenlige og fremstillet af bæredygtige materialer. Der findes mange gode muligheder i dag, lige fra tøj lavet af økologisk bomuld til smykker lavet af genbrugsglas. Du kan endda finde miljøvenlige udgaver af traditionelle juleartikler som juletræer og Hanukkah-lys.

Og glem ikke at pynte op! Det er et område, hvor du virkelig kan blive grøn uden at gå på kompromis med stilen. Brug genbrugsmaterialer som gamle blade eller aviser til at lave unikke guirlander eller kranse. Du kan endda bruge kogler og grene fra din egen have som pynt. Vær kreativ, og se, hvad du kan finde på!

Ferien er en god tid til at fejre den med familie og venner. Men de kan også være en tid med overskud og ødselhed. Hvis du leder efter en måde at reducere din påvirkning i denne juletid, så prøv at blive grøn! Fra miljøvenlige gaver til genbrugspynt er der masser af måder at få en festlig og bæredygtig højtid på. Så kom i gang i dag og se, hvor let det er at blive grøn i denne juletid!

 

Læs mere om grønne ferier på www.travelgreen.dk.