Vigtigt yogaudstyr til begyndere

Vigtigt yogaudstyr til begyndere

Vælg komfortable, elastiske bukser eller shorts og en tætsiddende top, der ikke flyver op over dit hoved, hver gang du udfører en inversion. Dit yogatøj skal lade dig udføre din praksis let og bevægeligt.

Du har ikke brug for specielle sko, fordi yoga udføres barfodet. Du kan også bære et par yogasokker med greb i bunden for at forhindre dine fødder i at glide rundt på din måtte.

Yoga studios er traditionelt, hvor håbefulde studerende går for at lære praksis. Men de er ikke den eneste tilgængelige mulighed for instruktion, og der er fordele og ulemper ved hver mulighed.

I disse dage tilbyder næsten alle store fitnesscentre yogaklasser. Hvis du allerede har et medlemskab af et fitnesscenter, kan du ofte få adgang til klasser uden ekstra omkostninger. Mange af disse instruktører er højt kvalificerede, selvom du måske også får nogle nye instruktører, der ønsker at opbygge deres erfaring og færdigheder.

Yoga studios: Ofte hjemsted for højt kvalificerede instruktører, der primært fokuserer på yoga, tilbyder de fleste studier også en bred vifte af klasser forskudt hele dagen. Yogastudier har dog en tendens til at være dyrere, og for nogle mennesker kan de føle sig mere skræmmende.

Læs også: Find en billig yogamåtte til din yoga her.

Derhjemme: Med tilgængeligheden af smartphones og streaming videotjenester kan du få adgang til online klasser fra næsten hvor som helst. Online klasser eller dvd’er er en fremragende og overkommelig mulighed for dem, der ikke har adgang til personlig instruktion, eller dem, der ønsker at lette ind i øvelsen, før de deltager i en klasse.

Selvom der ikke er noget galt med at starte en hjemmepraksis, mangler denne type instruktion personlig feedback, så det er svært for begyndere at vide, om de får stillinger helt rigtige. Når det er muligt, er det bedst at deltage i mindst et par klasser med en kvalificeret instruktør, før du beslutter dig for at gå alene.

Yogatimer i et fitnesscenter eller et studie

Yoga etikette er for det meste ret selvforklarende – respekter læreren, respekter dine medstuderende og respekter dig selv og øvelsen.

Små ting, som at dukke op til tiden, slukke for telefonens ringetone før klassen og blive i klassen gennem slutningen af den endelige afslapning, gør en stor forskel.

De fleste yogaklasser følger et lignende script, selvom detaljerne ændres baseret på den type yoga, du laver, og undervisningsniveauet. Fra det øjeblik du træder foden i studiet til slutningen af din første klasse, er det, hvad du kan forvente.

Indtjekning i receptionen. Mød op lidt tidligt, så du har tid til at blive sat op og finde din bolig. Også, hvis det er din første gang, skal du muligvis udfylde papirarbejde, før du deltager.

Gå ind i studiet, og find din bolig. Tag skoene af, inden du går ind. Læg din måtte ned, så den vender i samme retning som de andre elevers måtter. Spørg instruktøren, om du har brug for yderligere rekvisitter til klassen. Fortæl instruktøren, om det er din første gang.