Oplev Danmarks kulturperler med en autocamper

Oplev Danmarks kulturperler med en autocamper

Når man går i gang med at se på, hvordan sommerferien i Danmark skal afholdes, er der flere typer ferie, der kan komme i spil. Sommerhus, badeland, teltferie og storbyferie er blot nogle af dem, men herudover kan det også være en mulighed at overveje at køre landet rundt i en autocamper og opleve kulturperler som vandmøller, slotte, forlystelsesparker og meget andet. 

Med en autocamper er man fri til at køre lige derhen, man vil, og man har selv sine sovepladser med. På den måde kan man sige, det er ligesom en campingvogn, men en camper kan være lettere at komme rundt med og kan derfor være en mulighed for dem, som ikke har mod på at køre med en campingvogn. 

Tag hyggen med 

Man kan argumentere for at et sommerhus kan være mere hyggeligt end en autocamper, men da kan man selv tage hyggen med, for eksempel i form af et bålfad fra Friluftsmagasinet. På en dejlig sommeraften er det skønt at slå lejr et dejligt sted og sætte sig om bålet med snobrød, pølser og skumfiduser. Hvis man er friluftstypen, kan man endda overveje at tilbringe natten under åben himmel, men den slags er ikke for alle. 

Når man vælger at holde ferie i en autocamper, kan man med fordel medbringe cykler, for da kan man parkere den store vogn uden for byerne og cykle ind og opleve, det der nu er. Da slipper man for bøvlet med at komme rundt i små, ensrettede gader og kan nyde friheden ved blot at sætte cyklen fra sig, hvis man får øje på noget, man har lyst til at undersøge nærmere. 

Der er mange gode grunde til at vælge autocamperen, når man vil holde ferie i Danmark, og friheden til at køre hvorhen man vil, og når man vil er en af de største fordele ved denne type ferie.