Hjælp! Mine feriepenge bliver tilbageholdt…

Hjælp! Mine feriepenge bliver tilbageholdt…

Som så mange andre danskere er du formentlig lige nu ved at rive hovedet af alle, der forsøger at retfærdiggøre den nye ferielov i Danmark. Nok kommer loven med en række mindre fordele men overgangsperioden gør, at en stor del af vores feriepenge bliver indespærret i den kommende ferieperiode. Og hvad gør man så?

Før du overvejer at droppe næste års sommerferie, bør du læse artiklen her færdig. Der er nemlig løsninger på dine kvaler og måske må du lige nu ty til andre løsninger, end du normalt ville begive dig ud i. Hvad med eksempelvis at optage et lån?

Lån 10000 og få råd til den ferie, som I talte om inden den nye ferielov trådte i kraft. Ved at lån 10000 kan I droppe alle bekymringerne og alligevel glæde jer til ferien. 

Du får jo dine feriepenge før eller senere, men det er nu, at du har brug for dem. Tænk derfor ikke alt for meget over det og lån 10000 kroner, så I kan komme på ferie. For den slags penge kan I komme rigtig langt og ikke nok med det, får I udbetalt pengene med det samme. Det betyder også at I kan være lidt mere fleksible med ferien og ikke begrænse jer til ungernes sommerferie.