Gør brug af naturen i efteråret

Gør brug af naturen i efteråret

Det er ikke til at komme udenom, at vejret skifter. Temperaturen falder og det samme gælder regnen. Vinden rusker, men det betyder ikke, at der ikke er mange hyggelige aktiviteter i efteråret.

Tag i skoven

Efteråret er unægtelig kendt for sine røde, gule og orange blade. Én ting er at opleve bladenes skift i farve inde i byen. Noget helt andet er at tage ud i en skov, hvor de orange blade er det eneste, som er inde for miles omkreds.

Skær i et græskar

Med efteråret kommer også mørkere tider. Solen står senere op og går tidligere ned. Derfor kan det være rigtig hyggeligt at have en græskarlanterne til at stå ude foran døren. På den måde bliver lyset fra lanternen det, der møder én i stedet for det uigennemtrængelige mørke.

Hyg dig indendørs

Når vejret ikke er til, at man opholder sig udenfor i længere tid, kan det være en god idé at rykke indendørs. Blot fordi man er indendørs, betyder det ikke, at regn og rusk udenfor ikke er med  til at skabe en hyggelig stemning. Sidder man indendørs kan det være fristende at lade sig underholde med teknologi. Se her hvad de største online trends er i 2019.