Få tid til flere oplevelser – lad andre gøre arbejdet for dig!

Få tid til flere oplevelser – lad andre gøre arbejdet for dig!

Er du også træt af at bruge al din tid på at knokle? Først på arbejdet, derefter i hjemmet. Alting skal organiseres, dit liv skal struktureres, hjemmet skal stå skarpt og til sidst står du tilbage med alt for lidt tid, til at nyde sammen med dem, du holder af. Hvad med at overlade noget af arbejdet til andre? Vi fortæller dig hvordan!

Det er ikke sikkert, at du er klar over det. Men der findes faktisk masser af løsninger på dine daglige tidsproblemer. Selvom du føler at mange af dine hverdagsgøremål – inklusiv dem på arbejde – “bare lige er småting, der skal overstås,” så hober de mange småting sig op og stjæler al din tid. Det kan du sætte en stopper for nu. Verden er nemlig fuld af folk, der tilbyder sin hjælp – det handler bare om at sige “ja tak!”

Del arbejdet ud
Dit arbejde er formentlig det element i din hverdag, der tager det meste af din tid. Derfor bør du overveje, om der er nogle af dine arbejdsopgaver, som du kan uddelegere. Arbejder du eksempelvis med digital markedsføring kunne du passende overveje at ansætte en hjælpende hånd, der udelukkende står for storytelling delen. På den måde får du mere tid til at tage dig af de andre opgaver. Fylder tekst en stor del af arbejdet, kan du også ansætte en tekstforfatter til at stå for al tekstforfatning. På den måde kan du vælge at du kun vil bekymre dig om at læse korrektur og eventuelt tage dig af transskribering. Alt hvad der har med ord at gøre er let at outsource, fordi du lynhurtigt kan formulere dine ønsker og krav.

Hyr en babysitter
Når du endelig har fri er det sidste du har lyst til at hente ungerne og skulle igennem hele vuggestue-/børnehave showet. Ansæt en barnepige til at hente ungerne og lege med dem et par timer én gang om ugen. På den måde får du mere ro og tid til at slappe af eller lave noget med din partner.

Betal for rengøring
Rengøring er en tredje ting, som mange ikke tænker over, at de kan outsource. Går du meget op i, at der skal gøres grundigt rent én gang om ugen, så kan det være at du skal lade en anden om opgaven. Rengøring kan være noget af en tidssnyder, så betal dig endelig fra det og få mere tid til gode og dejlige øjeblikke!