Den bedste rejserutine

Den bedste rejserutine

Når du skal ud at rejse, kan det være en god ide at rydde lidt op i din skønhedsrutine. Den forandrer sig for mange ret drastisk, når de tager på tur i Danmarks ganske land, eller ud i verden. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du etablerer den bedste rejserutine.

Find en minimalistisk rutine

Det er for besværligt at hive en hel bærepose med at hudpleje og skønhedsprodukter. Derfor kan det være en god ide at få ryddet lidt op i sin hudpleje- og skønhedsrutine, inden man tager ud på på rejsefod. Der er nemlig. ingen grund til at hive for meget med, hvis man kan undgå det. Det kan man heldigvis, hvis man lægger fokus det rigtige sted.

Man kan nemlig stresse sin hud, hvis man har for mange produkter med mange aktive ingredienser. Specielt hvis disse kommer fra mange forskellige mærker. Der er ingen pointe i at stresse sin hud og gøre den endnu mere følsom overfor den tørre luft i et fly eller de ændrede klimaforhold, når man er ude at rejse

Fokuser på kvalitetsprodukter

Når du skal finde frem til en god rejserutine, er det vigtigt at fokusere på kvalitetsprodukter. Der findes mange mærker at vælge mellem, og tit får man mere for sine penge, hvis man investerer lidt ekstra. Det er dog vigtigt, at man laver god research først, så man er helt sikker på, at man får det man betaler for.

Det kan for eksempel være i form af hyperspecialiserede mærker som det amerikanske anerkendte mærke ling skin care. Her kan man bygge op en helt skræddersyet hudplejerutine, der er nem at rejse med. De fleste produkterne fås i smarte rejsestørrelser, hvilket gør det meget nemmere at tage dem med. Hvis du skal rejse på en storbyweekend til udlandet, så er det ekstra smart me drejsestørrelser, så kan du nemlig nøjes med håndbagage, og have hele din rutine med indenfor den lovlige mængde væske på fly.

Ikke glem solfaktor!

En vigtig faktor mange glemmer, når de skal ud at rejse (og også i det daglige), er solfaktor. Dette er helt essentielt for at undgå tidlig aldring af huden og undgå pigmentforandring og solskader. Man skal faktisk bruge solfaktor, mindst SPF 30 hver eneste dag, også om vinteren. Der er nemlig UV-stråling også, når det ikke er sol udenfor. Det er altså ikke kun på Mallorca du har brug for solfaktor, men også herhjemme i lille Danmark, når du rejser landet rundt.