De 5 bedste danske fodboldspillere gennem tiderne

De 5 bedste danske fodboldspillere gennem tiderne

Er du en dansk fodboldfan? I så fald vil du elske vores hjemmeside. Vi har nemlig nogle nyheder om landsholdet, som du gerne vil høre. Hold øje med opdateringer om deres præstationer ved VM! Her er fem af de bedste danske fodboldspillere gennem tiderne

  1. Michael Laudrup

Michael Laudrup er bredt anset som en af de bedste fodboldspillere i sin generation. Han var en begavet playmaker med en utrolig evne til at finde plads og skabe chancer for sine holdkammerater. Laudrup vandt ligatitler i Danmark, Spanien og Italien samt Champions League med Barcelona i 1992. Han blev kåret som årets danske fodboldspiller hele fem gange.

  1. Allan Simonsen

Allan Simonsen er en legende i dansk fodbold. Han var den første dansker, der vandt Ballon d’Or, hvilket han gjorde i 1977 efter et fremragende år, hvor han hjalp Borussia Mönchengladbach med at vinde Bundesliga-titlen og nåede finalen i Europa Cuppen. Simonsen var også i Barcelona og Charlton Athletic, inden han vendte tilbage til Mönchengladbach for at afslutte sin karriere. Han blev kåret som årets danske fodboldspiller fire gange

  1. Preben Elkjær Larsen

Preben Elkjær Larsen var en produktiv målmand, der havde en bemærkelsesværdig landsholdskarriere med Danmark, hvor han scorede 52 mål i kun 69 landskampe. Han hjalp Danmark med at nå frem til semifinalen ved VM i 1986, hvor de tabte snævert til de senere vindere Argentina. Elkjær havde også succesfulde perioder i klubber som Köln, Lokeren og Verona. Han blev kåret som årets danske fodboldspiller tre gange.

  1. Peter Schmeichel

Peter Schmeichel er vel nok den bedste målmand nogensinde. Han var hurtig, adræt og havde en utrolig evne til at lave redningsaktioner, der kunne redde kampen. Schmeichel vandt otte ligatitler med Manchester United, samt Champions League i 1999. Han var også anfører for Danmark til sejr ved EM i 1992. I 2003 blev han optaget i den engelske fodbolds Hall of Fame.

  1. Brian Laudrup

Brian Laudrup var en begavet fodboldspiller. Han havde en naturlig teknik og fantastisk kreativitet, der gjorde ham i stand til at skabe chancer og score mål. Laudrup vandt ligatitler i Danmark, Tyskland og Skotland. Han blev kåret som årets danske fodboldspiller tre gange.

 

Disse er fem af de bedste danske fodboldspillere, der nogensinde har spillet fodbold. De har alle ydet væsentlige bidrag til dansk fodbold og har sat deres præg på sporten på både klub- og internationalt niveau.