Iværksætteri er for alle

Iværksætteri er for alle

Går du rundt med en iværksætter i maven, men mangler du viden og midlerne til at kunne finansiere dit startup-projekt, så er der adskillige muligheder at gøre brug af derude. Især i de større byer eksisterer der efterhånden en masse tilbud til borgerne i byen.

Fordi iværksætteri er blevet et buzzword i medierne og rigtig mange danskere starter et hav af virksomhederne op hvert eneste år, er der heldigvis også rigtig meget hjælp at hente. Iværksætterkontorer, iværksætterinkubatorer- og programmer, som kan hjælpe dig med alle aspekter af iværksætteri lige fra, hvordan du indberetter moms til hvordan du forholder dig til potentielle ansættelser i din virksomhed.

I sidste ende handler iværksætteri om hardcore business, for hvis din virksomhed ikke har sorte tal på bundlinjen, så har du intet økonomisk incitament til at fortsætte. Desuden kræver det penge at starte op. Det er meget forskelligt, hvor mange penge, man har brug for til at komme igang. Hvis du har designet et helt nyt produkt, som skal sættes i produktion, kan du godt regne med at skulle finde en del penge. Hvis du vil starte dit eget konsulentfirma kræver det måske et mindre beløb til branding og kontorplads.

Hvis du ikke lige har en rig onkel, som har lyst til at finansiere starten på din iværksættereventyr, må du finde pengene et andet sted. En god mulighed er crowdfunding, hvor private personer kan støtte dit projekt med et større eller mindre beløb. Der findes flere crowdfunding-platforme på internettet, som kan hjælpe dig med at formidle dit projekt.