5 fordele ved at rejse med all inclusive

5 fordele ved at rejse med all inclusive

(sponsoreret indhold)

Har du brug for at koble 100% af i sommerferien, kan en rejse med all inclusive være lige noget for dig. Pakkerejsen, der indeholder alt hvad hjertet begærer, passer til par, børnefamilier og større selskaber. Her er fem grunde til at du skal rejse med all inclusive:

Du skal ikke planlægge noget
Første og virkelig essentielle punkt på listen er, at du slipper for alt hvad der hedder planlægning. Det eneste du skal sørge for er at bede om fri fra arbejde, pakke kufferten og trykke ‘book’. Fly, transfer, overnatninger, måltider – alt er pakket og klart til dig, når du rejser med all inclusive. For mange mennesker fjerner det lidt af eventyret og det spontane fra en rejse, men for andre kan det fjerne en stor stressfaktor. Når du rejser med all inclusive, er du ikke tvunget til at blive på dit resort, så der er alligevel rig mulighed for at udforske området, når I har lyst og overskud.

Spise og drikke hvad man vil
Når først du er ankommet til hotellet er det allerbedste, at du kan spise og drikke ligeså tosset du vil. Mange af de helst store all inclusive resorts har både buffetrestauranter og a la carte restauranter, som du kan besøge i løbet af dit ophold. Undersøg altid hvad der indgår i din all inclusive pakke. Er flasker med vand ved poolen inklusiv? Og hvad med øl til maden? Sæt dig godt ind i det, så du kan få mest muligt ud af din ferie.

Ikke tænke på budgettet
Medmindre du gerne vil ud på en masse dagsudflugter og slæbe overvægt i souvenirs med hjem, skal du ikke tænke på budgettet, når du er afsted med all inclusive. Alt er jo inklusiv, så ligeså snart rejsen er betalt hjemmefra, kan du ånde lettet ud, velvidende at du ikke skal have pungen op ad lommen.

Fokuser på nærvær
Er man afsted som en lille familie eller med et større selskab, er det vigtigste at der er tid til nærvær og kvalitetstid. Det er tid, man ofte spilder på at lede efter lokale spisesteder med plads til alle, børnevenlig mad og på at dele udgifter og holde styr på tropperne. Med all inclusive kan du være sikker på at der på buffetrestauranten er mad, der tilfredsstiller enhver kræsen gæst og stole og borde nok til alle. Glem alt om at spilde tiden og nyd istedet selskabet!

Undgå skjulte gebyrer
Med all inclusive har du betalt alt hjemmefra. Det betyder at du ikke ved ankomst skal betale et skjult gebyr for at tage af minibaren. Det betyder også at du ikke skal betale lokale skatter, hver gang du betaler for et restaurantbesøg. De mange små ekstragebyrer, kan hurtigt løbe op på en charterferie hvor rejsen skal planlægges fra dag til dag.

Har jeg råd til all inclusive?
Mange tror at det er dyrt at rejse med all inclusive, men det kommer helt an på hvor i verden du gerne vil hen, hvor lang tid i forvejen du booker og hvor mange i skal afsted. Der findes masser af billige rejser med all inclusive, hvis du leder i bunken af afbudsrejser.